Access Bars

Acces Bars is een fijne behandeling om je te helpen ontspannen. Tijdens en na de behandeling ervaar je een ontspannen gevoel. Acces Bars geeft je meer rust en ruimte in je hoofd en je lijf. De behandeling geeft je vaak meer energie en je voelt je fit en uitgerust.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug!

Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Access Bars is geschikt voor volwassenen én kinderen. Een behandeling bij volwassenen duurt ongeveer 50 minuten, bij kinderen 15 – 30 minuten, afhankelijk van de leeftijd en aard van het kind. Bij een Bars sessie lig je in je kleren comfortabel op je rug in mijn behandelstoel. Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken, alle aandacht is gericht op het aanraken van de energiepunten en het creëren van een ontspannen sfeer.

 

“Wat gebeurt er cellulair en wetenschappelijk gezien? ”

Access-Bars

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.Het ontvangen van een Bars® sessie verandert het elektrisch functioneren van de hersens en het lichaam, ten goede.Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van beta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase: delta.Dit staat toe om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.Het woord ‘Bars’ staat voor ‘tralies’. De tralies waarachter we onszelf gevangen houden door onze overtuigingen, oordelen, aannames en waarheden.Een Access Bar sessie ruimt letterlijk jouw hoofd op. Het hoofd, de geest en het lichaam ontspannen. Er komt weer ruimte en rust in het hoofd.EffectenDe meest voorkomende effecten zijn: toegenomen innerlijke rust, makkelijker inslapen en doorslapen, uitgeruster wakker worden, minder piekeren, meer energie, het leven 'loopt' makkelijker en je bent beter in balans.Mensen met een 'druk en eeuwig malend hoofd' merken vaak dat er rust komt na het laten lopen van hun Bars en dat er meer werk uit hun handen komt in minder tijd.

€ 50,-