Gezichtsmassage

Alleen een aanraking kan al voor een dosis geluksgevoel zorgen

Gezichtsmassage

Een stralende huid, jonge uitstraling, gezonde ontspanning en voornamelijk genieten van geen verplichtingen. Ik hoef nog niets speciaals te doen.

Alleen een aanraking kan al voor een dosis geluksgevoel zorgen. Het wekt namelijk het hormoon oxytocine op, ook wel het knuffel hormoon genoemd.

Dit hormoon is krachtiger dan welke vorm van stress ook. Het voelt een beetje als op vakantie gaan. De adrenaline waar je normaal je klanten mee te woord staat, de druk van het dagelijks leven, de stress van je kinderen op tijd bij hun sportclub afleveren, dit gevoel verdwijnt zodra je bij mij in de stoel ligt. Even helemaal niets….

Het hormoon oxytocine heeft naast een stress verlagend effect ook een positieve invloed op je spijsvertering, geheugen, zenuwstelsel en ademhaling. Een gezichtsmassage is dus goed voor je algehele gezondheid. Het stimuleert de lymfevaten in het gezicht en zorgt ervoor dat schadelijke gifstoffen als toxine sneller afgevoerd worden.

Een gezichtsmassage zorgt niet alleen voor een betere afvoer van afvalstoffen, het stimuleert ook de aanvoer van voedingsstoffen. Het activeert de bloeddoorstroming en de opname van zuurstof door de huid en vermindert donkere kringen en wallen onder je ogen. Het resultaat is een jonge, gezonde uitstraling.

De gezichtsmassage is tevens bij te boeken als fijne aanvulling op onze lichaamsmassage.

Een gezichtsmassage levert veel voordelen op. Het kan hoofdpijn, vermoeidheid en spanning verminderen of zelfs wegnemen. Ook vermindert het angst en kalmeert zenuwen.

Ook gaat door regelmatige gezichtsmassages je uiterlijk er op vooruit. Je gezicht is je visitekaartje. Door een gezichtsmassage verbetert de bloedsomloop en krijg je een stralendere huid. Door regelmatige gezichtsmassages ga je er echt jonger uitzien.

€ 25,-