Holistic pulsing

Holistic pulsing

Holistic pulsing helpt om je meer te verbinden met je lichaam en het hier en nu. Het maakt je bewuster van verschillende lagen van jezelf.

In deze massage wordt je lichaam door wiegen, schudden, rollen en pulsen in beweging gebracht. Spanningen worden tot op een diep niveau aangeraakt en losgemaakt. Bij Holistic pulsing is het prettig als je gemakkelijk zittende kleding draagt.

Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een speelse, natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt ‘gepulst’ in een op de persoon afgestemd ritme. Kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door het hele lichaam. De pulsen kunnen gecombineerd worden met wiegende, rollende en strekkende bewegingen.

Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust. Mede door de zachtheid en het respecteren van de grenzen ontstaat er een veilige sfeer. De noodzaak om weerstand te bieden wordt minder. Je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanningen los te laten.

Er ontstaat ruimte om te gaan luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft. Het is alsof je jezelf op een nieuwe manier leert kennen; het genieten, de grenzen én de mogelijkheden.

De voortdurende beweging raakt al je spieren, gewrichten en cellen, van buiten en binnen, van top tot teen. Het ontspant op veel niveaus, maakt losser en helpt loslaten, laat je energie weer doorstromen.

Tijdens een sessie worden door de stromende en golvende bewegingen de vloeistoffen in het lichaam in beweging gebracht. Hierdoor worden alle lagen in ons geraakt en tot een harmonisch geheel geïntegreerd. Tevens wordt de doorstroming van de lichaamsvochten gestimuleerd en de afvoer van afvalstoffen bevorderd. Waar spanningen zijn, worden afvalstoffen vastgehouden en is er geen doorstroming. Als spanningen losgelaten worden, komen ook vastgehouden afvalstoffen vrij.

Holistic pulsing: voor wie? Holistic pulsing is een uitermate geschikte therapie om stress te verlichten, moeilijke gebeurtenissen te verwerken, voor mensen die hun emoties hebben verdrongen, om inzicht in de psyche te krijgen, vermoeidheid te verhelpen en om klachten als hoofdpijn, rugpijn en spierpijn op te lossen. Het is bovendien ook een zeer goede therapie voor zwangere vrouwen. Het helpt namelijk om spanningen in benen, bekken en onderrug te verlichten. Ook vrouwen die veel vocht vasthouden tijdens de zwangerschap zullen er baat bij hebben. Verder zal holistic pulsing ervoor zorgen dat het ritme van het lichaam van de moeder en dat van de ongeboren baby met elkaar in harmonie worden gebracht. Dit leidt tot een sterkere band tussen de twee.

€ 45,-