Mindfullness coaching

Mindfulness geeft inzicht in automatische patronen.

Mindfullness coaching

Bijna iedereen verliest zich weleens in sombere, kritische gedachten over het verleden of de toekomst. Over gemiste kansen van vroeger of juist zware uitdagingen die nog in het verschiet liggen. Piekeren over toen en straks, terwijl ondertussen 'het nu' op de automatische piloot is gezet. Erg jammer, want juist in het heden kunnen stappen worden gezet om deze gedachten een plaats te geven.

· In een coaching sessie leer ik je bewust te worden van het moment, van alles wat er om je heen gebeurt, maar ook bewustwording van jouw eigen gevoelens en gedachten, zonder dat je deze meteen veroordeelt. Dit zorgt voor innerlijke rust en een betere concentratie.

Eenvoudig in de basis maar het vergt wat oefening

Mindfulness is een vaardigheid die we allemaal in ons hebben. Door de snelheid van het leven, de overvloed van impulsen en de druk van externe factoren, krijgt deze vaak weinig aandacht. Wat Mindfulness voor je kan betekenen, leer je door de ervaring. Mindfulness geeft inzicht in automatische patronen. Hierdoor ben je in staat om hier anders mee om te gaan. Mindfulness laat je kennismaken met de ‘zijnsmodus’ als alternatief, op de momenten dat jij dat wilt, voor de ‘doe-modus’. Opmerken wat er is (gedachten, emoties, lichamelijke ervaring), geeft je de ruimte om een bewuste keuze te maken, een bewuste stap te zetten. Vaak kun je de dingen in je omgeving niet veranderen, wel de manier waarop jij ermee om gaat.

€ 45,-