Beauty and Breathing

Wie ben ik?

44694817_2012573752114998_7793171253254160384_n

 

Het is altijd al mijn passie geweest om andere mensen te helpen fitter, energieker en blijer te maken.

Ik ben gaan studeren en heb als eerst de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond.

Maar na een flinke Burn out ben ik mezelf echt tegen gekomen. Ik had last van mijn ademhaling, mijn lichaam en had vele klachten die ik als sportinstructrice niet echt kon gebruiken.

Ik ben toen gestart met de opleiding adem coach, in de eerste instantie voor mezelf. Na een paar maanden studeren dacht ik; dit kan ik niet voor mezelf houden, ik ga ook andere helpen met ademhalingsproblemen. Samen met de mindfullness coach cursus is dit de perfecte combinatie in mijn praktijk.

Toen wist ik het zeker; ik ga mijn doel achterna en mijn droombaan uitoefenen. Ik wou meer rust en ontspanning creëren voor mij en mijn klanten.

Van het een kwam het ander en toen kwam ik in aanraking met Access Bars Consciousness® en WAAW wat een omslag. Niet alleen voor mijn klanten maar zeker voor mezelf. Ondanks dat ik zelf vrij rustig ben wist ik niet wat me overkwam. De rust in mijn hoofd en lichaam is nu fantastisch. 

Ik geef met heel veel plezier en gemak deze geweldige behandeling. Ik heb me erin verdiept en na enkele trainingen mag ik mezelf nu ook Access Bars Facilitator noemen. Dat houdt in dat ik de Access Bars Classes nu zelf mag geven. Deze trainingsdagen zijn geweldig om te doen. Heerlijk om mijn cursisten deze geweldige behandeling te mogen aanleren. 

Wil jij ook net als mij, je doelen bereiken en jezelf laten zien? Gewoon jezelf zijn, zonder oordeel? Just being you...? 

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Liefs Shirley