Soul Body Fusion

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley. www.JonetteCrowley.com.

Soul Body Fusion® is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. De energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) komt meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Het helpt je om je weer af te stemmen op je eigen levenskracht je echte zijn; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf. 

Een (serie) Soul Body Fusion® sessie(s) kunnen de volgende effecten hebben:

-blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten
-het zelfhelende vermogen van je lichaam wordt versterkt
-gaat je lichaam weer beter functioneren
-komen lichaam en geest meer in balans
-ervaar je meer energie
-voel je minder stress.
- Meer rust in je hoofd

Je gaat weer stralen. Niet alleen zal je het zelf merken, maar ook de mensen om je heen. Veel mensen voelen zich na een Soul Body Fusion® sessie energieker, stralender en gelukkiger. 

Juist in deze tijd is het je afstemmen op jouw persoonlijke hoge zielefrequentie extra nodig om in balans te komen en te blijven. Je brengt meer en meer bezieling in je lichaam, in je leven; je gaat steeds meer stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen.

Elke sessie duurt in totaal ongeveer 60 min. Een standaard Soul Body Fusion® pakket bestaat uit 3 sessies binnen 21 dagen: 1e sessie om het proces te starten 2e sessie – een week later 3e sessie – twee weken na de tweede sessie Bijdrage: € 135,- voor 3 sessies (korting van €30) Voor één losse sessie betaal je €55,-