Access Bars

 

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen?
Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is?

Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Acces Bars geeft je meer rust en ruimte in je hoofd en je lijf. De behandeling geeft je vaak meer energie en je voelt je fit en uitgerust.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?

Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

 

 

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

bars

https://youtu.be/-BY_W0RrTV0
Access-Bars

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Access Bars is geschikt voor volwassenen én kinderen. Een behandeling bij volwassenen duurt ongeveer 75 minuten, bij kinderen +/-30 minuten, afhankelijk van de leeftijd en aard van het kind. Bij een Bars sessie lig je in je kleren comfortabel op je rug in mijn behandelstoel.

Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken, alle aandacht is gericht op het aanraken van de energiepunten en het creëren van een ontspannen sfeer.

 

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte.

 

Wanneer je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

 

 

Een Access Bar sessie ruimt letterlijk jouw hoofd op. Het hoofd, de geest en het lichaam ontspannen. Er komt weer ruimte en rust in het hoofd.

 

€ 66,-