Ontspannings Massage

Leren loslaten

Ontspannings massage

Een ontspanningsmassage heeft een direct heilzaam effect op lichaam, emoties en psyche. Spanning en stress worden afgevoerd. Neem je tijd om te ontspannen bij Beauty and Breathing Coashi

Een ontspanningsmassage kan helpen bij het loslaten van spierspanningen in je lijf die vaak voortkomen uit stress. Door met enige regelmaat een massage te ondergaan leer je weer steeds beter los te laten en op die manier minder last te hebben van de gevolgen van stress. Natuurlijk is het goed om stress te vermijden maar helaas werkt dit niet altijd zo.

Mijn praktijk is volledig ingericht om je te helpen bij het ontspannen en loslaten van spierspanning. Dus denk jij dat je wel een massage kunt gebruiken? Gun jezelf die rust en ontspanning tijdens deze heerlijke massage. Het doel van de ontspanningsmassage en ontspannen en loslaten.

Ook heeft deze massage bijzondere effecten op je. Het zal de opname van voedingsstoffen door de huis verbeteren. Het zenuwstelsel word op een zachte wijze gestimuleerd. Het verbeterd de bloedsomloop en hersteld de energiestroom. Het verminderd de spanning in nek- en schouderspieren. Vermindering van hoofdpijn. Al met al een totale diepe mentale en lichamelijke ontspanning

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.

Ook kunnen voorafgaand aan de massage klachten, aandachtspunten besproken worden.

Het is altijd belangrijk om de masseur op de hoogte te stellen van zwangerschap, ondergane operaties of blessures.

€ 50,-