Adem coaching individueel

Een ademsessie is een mooi en intens proces.

Adem coaching individueel

Iedereen heeft in dit drukke leven te maken met stress en spanningen. Herken je je in een of meerdere van onderstaande punten en wil je van jouw klachten af?

 • Als je inzicht in je emotionele patronen wilt krijgen.
 • Voor iedereen die zijn ademhalingssysteem wil openen en verbinden, zodat deze vol en vrij kan stromen.
 • Als je blokkades en belemmerende patronen wilt loslaten.
 • Negatieve ervaringen uit het heden en verleden wilt helen.
 • Voor wie op een andere manier naar zichzelf, anderen en de wereld om zich heen wil kijken.

Wat levert het jou op?

Adem coaching levert over het algemeen, snel resultaat op, waarna je:

 • Meer balans en plezier in het leven ervaart.
 • Je gezonder en vitaler voelt.
 • Krachtig en vol levensenergie in het leven staat.
 • Vol zelfvertrouwen bent.
 • Innerlijke rust ervaart.
 • Bewust wordt van patronen en emoties.
 • Jouw immuunsysteem versterkt.

Een ademsessie is een mooi en intens proces. Ik motiveer, stimuleer en begeleidt je liefdevol tijdens de gehele sessie.

Na de kennismaking krijg je eerst nog enige informatie over adem sessie. Er wordt uitleg gegeven over wat er in de sessie kan gebeuren op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en waarom dit gebeurt.

Ook wordt er uitleg gegeven over de 3 gebieden waarin we ademhalen: borst, middenrif en buik.

Daarna volgt een ademanalyse. Deze analyse is om emotionele patronen te ontdekken die in relatie staan tot de wijze waarop iemand zijn ademhalingssysteem gebruikt. Een buitengewoon intake -en “diagnose” instrument.

De intake die daarna volgt geeft niet alleen inzicht in de huidige situatie, de problemen die je tegenkomt maar ook wordt duidelijk wat het doel en verlangen is. Dit is een belangrijk gegeven voor de ademsessie.

Ook geef ik duidelijkheid over wat ik van jou verwacht tijdens de sessie. Onder andere dat je tijdens de sessie door je mond ademt waardoor je zoveel mogelijk zuurstof opneemt en dat het belangrijk is om in het juiste ritme te ademen om het optimale resultaat uit de sessie te halen.

Het eerste deel van de sessie is het actieve deel. In dit deel komen de emoties vrij en kan er geheeld worden. Het tweede gedeelte van de sessie is het relax deel. In dit deel is de ademhaling geactiveerd en vind er een optimale integratie plaats.

Er volgt altijd een evaluatie met betrekking op de ademsessie. De ervaringen en gevoelens worden tijdens dit moment besproken. Hieruit krijg je een oefening of opdracht mee op basis van het resultaat van de sessie.

Tijdens de sessie wordt muziek gedraaid ter ondersteuning van het proces.

Verbonden ademen is een effectieve ademhalingstechniek die maakt dat je aan oude patronen en blokkades kunt werken. Door bewust te ademen en je hele ademhalingssysteem te gebruiken kom je meer in je lichaam. De combinatie van het op diep niveau werken met onderdrukte emoties maakt dat blokkades die ontstaan zijn in het verleden, worden verwerkt en losgelaten. Dit wordt ervaren als een helende diepgaande transformatie, en creëert vertrouwen, rust en een ervaren van gezondheid. Je leert vol en intens te ademen waardoor je voller en meer intens kunt leven.

Verbonden ademen werkt op deze niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het uiteindelijke resultaat is een verbetering van emotioneel evenwicht, meer rust, betere focus, en meer persoonlijke ruimte en groei.

Zoek je meer energie, helderheid en kracht waarvan je weet dat je die bezit maar er niet meer bij kunt komen, dan is verbonden ademen jouw weg.

€ 95,-